Landschappartners

Horticulture And Landscape Gardening Services De Meern
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
De Dompelaar 1 A Kaart
Plaats
3454 XZ  Route De Meern
Telefoon
030 666 6199
E-Mail
info@landschappartners.nl
Website

Informatie

Landschappartners is een klein en slagvaardig bureau voor landschapsarchitectuur en staat voor duurzame ontwikkeling en ruimtelijke kwaliteit. Onze plannen kenmerken zich door een stevig fundament in de landschappelijke onderlegger: de natuurlijke eigenschappen van de ondergrond bepalen in belangrijke mate de mogelijkheden. De ontwerpen zijn creatief, plaatsgebonden, tijdloos en functioneel. Landschappartners biedt vanuit haar specialistische kennis en een brede ervaring in veelzijdige projecten vaak een frisse kijk op de aanwezige know how en capaciteit bij de opdrachtgever. Een persoonlijke aanpak staat centraal. Het programma van (uw) wensen is het startpunt voor het ontwerpproces, waarin aspecten als esthetische en landschappelijke kwaliteit, ecologische potenties, ruimtelijke inpassing en haalbaarheid steeds opnieuw worden getoetst. Onze werkzaamheden gaan van de eerste schets tot en met de uitvoeringsbegeleiding. De planinhoudelijke kwaliteit staat bij ons centraal, maar ook ons werkproces is gecertificeerd conform de ISO-9001:2008. Wij werken nauw samen met specialistische adviesbureaus op het gebied van stedenbouw, ecologie, archeologie, hydrologie, civiele techniek en constructies. Landschappartners is lid van de Nederlandse Vereniging voor Tuin- en Landschapsarchitectuur (NVTL) en het Netwerk Groene Bureaus.

Landschappartners is gevestigd op De Dompelaar 1 A . Het volgende wordt aangeboden: Horticulture And Landscape Gardening Services In De Meern zijn er 2 andere Horticulture And Landscape Gardening Services. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Bedrijven, ISO normering, gebiedsontwikkeling, inpassing infrastructuur, inrichtingsplannen, landschapsarchitectuur, natuurontwikkelingsplannen, recreatieplannen, stedenbouw, inrichtingsplannen buitenruimte, ruimtelijke ordening, duurzame stedenbouw.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Landschappartners

Give stars

Categorieën

Horticulture And Landscape Gardening Services
0306666199 030-666-6199 +31306666199

Kaart De Dompelaar 1 A

Loading map...