Hondentrimsalon Barbet

Honden- En Kattentrimsalons De Meern
Neem vandaag contact op

Geen beoordelingen
Adres
Zandweg 161 Kaart
Plaats
3454 HB  Route De Meern
Telefoon
030 666 1895
E-Mail
info@trimsalonbarbet.nl
Facebook
trimsalonbarbet
Website

Informatie

Een huishond heeft verzorging nodig. Het is daarom belangrijk dat een vakkundig iemand de vacht goed verzorgt. Als we dit niet doen gaat de vacht vervilten(klitten) waardoor er problemen kunnen ontstaan. Er komt dat niet genoeg zuurstof bij de huid, en zo kunnen er dan irritatie- en/of smetplekken ontstaan, met alle gevolgen van dien. Het toiletteren is daarom niet alleen om de hond er mooi uit te laten zien, maar ook een noodzaak. Trimsalon Barbet heeft deze vakkennis in huis. Niet iedere hond is hetzelfde. Er is veel verschil in ras en haartype. Welk standaardmodel hoort bij welke hond, welke materialen moeten er gebruikt worden en het belangrijkste hoe ga je om met de hond. De honden worden niet verdoofd (ook al denken veel mensen van wel) tijdens de trimbeurt. Omdat het vakdiploma een paar jaar geleden is opgeheven, zie je tegenwoordig veel verloop in trimsalons. Jammer genoeg zijn veel honden (en hun eigenaren) de dupe van ondeskundige trimmers. Zonder enig inzicht in vachtstructuur, kennis van de rasstandaard of veiligheid behandelen ze honden. Wij doen veel op het gebied van toiletteren, zoals: wassen – drogen met de Gismo – drogen met de warme föhn – effileren – knippen – plukken – scheren – ontwollen – ontklitten – nagels knippen – anaalklieren legen (mocht dit nodig zijn) – oren ontdoen van haren en schoonmaken – gebit nakijken – vlooien en teken behandeling.

Hondentrimsalon Barbet is gevestigd op Zandweg 161 . Het volgende wordt aangeboden: Honden- En Kattentrimsalons In De Meern zijn er 3 andere Honden- En Kattentrimsalons. Een overzicht is hier te vinden.

Keywords Advies, Borstelen, Drogen, Effileren, Föhnen, Inkorten, Kammen, Knippen, Nagels knippen, Ontklitten, Ontwollen, Plukken, Scheren, Strippen, Trimmen, Uitdunnen, Uitwollen, Vachtverzorging, Wassen, Alle rassen, Grote honden, Honden, Kleine honden, Trimsalon, Hondentrimsalon.

Beoordelingen

Deze advertentie is nog niet beoordeeld:

Uw commentaar over Hondentrimsalon Barbet

Give stars

Openingstijden

ma t/m do:Op afspraak!

Betalingsmogelijkheden

Cash

Categorieën

Honden- En Kattentrimsalons
0306661895 030-666-1895 +31306661895

Kaart Zandweg 161

Loading map...